Tel: 0704-981897

By 414 - Garnisonsområdet 587 58 Linköping

Verkstad

Fordon och transport

Vi är expertis inom reparation av bl.a motorer, bromsar, avgassystem, framvagnar och plåtskador och utför reparationer på bilar, maskiner, mopeder och lastbilar.

Vi har lång erfarenhet och expertis som löser allt från vagnskador till enklare besiktningsjusteringar. Tekniska felkoder erbjuder vi via vårt nätverk då vi själva inte satsat på utrustning för detta.

Reservdelar

Nytt - Begagnat - Reparation

Vi arbetar med kända märken för originaldelar från de allra vanligaste till udda märkestyper. Vi har leverantörer som i princip alltid garanterar snabba leveranser av de flesta produkter.

Vill du nödvändigtvis inte betala för originalutförande har vi en mängd alternativa märken och om det är möjligt så kan vi även söka på begagnatmarknaden eller reparera skadade delar.

Smide & Design

Specialtillverkning

I vår verkstad finns alla förutsättningar för att efter kundens önskemål skapa mindre och medelstora smidesarbeten som staket, grindar och hushållsartiklar men även unika designföremål.

Tveka inte på att bolla idéer med oss, det är det vi finns till för. Vi lyssnar och rådger. Ta kontakt, boka tid och ta första steget mot förverkligande av dina visioner, små som stora.